Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560669 - ČSN EN 17855 - Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro kvantitativní měření potravinových alergenů mléko, vejce, arašídy, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamové ořechy, pšenice, lupina, sezam, hořčice, sója, celer, ryby, měkkýši a korýši

Název : 560669 - ČSN EN 17855 - Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro kvantitativní měření potravinových alergenů mléko, vejce, arašídy, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamové ořechy, pšenice, lupina, sezam, hořčice, sója, celer, ryby, měkkýši a korýši
Označení normy : ČSN EN 17855
Katalogové číslo : 519923
Třídící znak : 560669
Účinnost : 2024-12-01
Věstník : 2024.11
Strany : 24
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 17855

This document specifies minimum performance requirements for methods that quantify the following food allergens in raw and processed foodstuffs: milk, egg, peanut, hazelnut, almond, brazil nut, macadamia nut, cashew, pistachio nut, walnut, pecan nut, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs, crustaceans, and wheat. The minimum requirements for the Limit of Quantification (LOQ), presented in this document, are derived from the reference doses (RfD) and VITAL eliciting dose (ED05) published by the World Health Organization (WHO) and the Food and Agriculture Organization (FAO) of the United Nations.
Annex A provides specific information for quantitative antibody-based methods, which should be supplied by the method developers. In addition, it provides guidance on how performance characteristics should be determined in the form of a validation study. The principles described in this document equally apply to PCR and LC-MS/MS methods.
More information on performance characteristics is available in EN 15634-1 and EN 17644. Methods that describe gluten-containing cereals (wheat, rye, and barley) with regard to coeliac disease are covered by EN 17254.
This document does not apply to fragmented or hydrolysed food allergens, such as casein hydrolysates or soy sauce. It also does not apply to qualitative methods."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.