Detail zboží
560671 - ČSN EN 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách | ||
Název : 560671 - ČSN EN 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách
Označení normy : ČSN EN 15634-5 Katalogové číslo : 517363 Třídící znak : 560671 Účinnost : 2023-08-01 Věstník : 2023.07 Strany : 20 Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině | ||
Cena : | 228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč | |
ANOTACE ČSN EN 15634-5 This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya). |