Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

571005 - ČSN EN ISO 24223 - Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení

Název : 571005 - ČSN EN ISO 24223 - Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení
Označení normy : ČSN EN ISO 24223
Katalogové číslo : 514441
Třídící znak : 571005
Účinnost : 2022-07-01
Věstník : 2022.06
Strany : 20
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 24223


This document gives guidance on the sample preparation of fresh cheese, (semi)soft cheese, (semi)hard cheese, processed cheese and whey cheese for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods.

This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.