Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

588757 - ČSN P CEN ISO/TS 22115 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Relativní složení olejů a derivátů pomocí kapilární plynové chromatografie (metoda otisku prstu)

Název : 588757 - ČSN P CEN ISO/TS 22115 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Relativní složení olejů a derivátů pomocí kapilární plynové chromatografie (metoda otisku prstu)
Označení normy : ČSN P CEN ISO/TS 22115
Katalogové číslo : 514579
Třídící znak : 588757
Účinnost : 2022-05-01
Věstník : 2022.04
Strany : 28
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN P CEN ISO/TS 22115

Tento dokument specifikuje metodu pro semikvantitativní analýzu olejů, tuků a vzorků souvisejících s oleji/tuky (deodestilátů).
Je použitelná pro screening olejů, tuků a vzorků souvisejících s oleji/tuky pro získání informace o hlavní (např. triglyceridy) a vedlejší (např. steroly, sterolové estery, tokoferoly, estery vosků, mastné alkoholy, glycerol) složce v jedné analýze. Pro plně kvantitativní analýzu předem identifikované třídy sloučeniny jsou vhodnější specifické metody.
Metoda může být take použita jako užitečný kvalitativní screeningový nástroj pro relativní porovnání složení vzorků."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.