Detail zboží
560147 - ČSN EN 17250 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC | ||
Název : 560147 - ČSN EN 17250 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Označení normy : ČSN EN 17250 Katalogové číslo : 509975 Třídící znak : 560147 Účinnost : 2020-08-01 Věstník : 2020.07 Strany : 32 Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině | ||
Cena : | 340.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 340.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN 17250 This document specifies a procedure for the determination of ochratoxin A (OTA) in chilli, paprika, black and white pepper, nutmeg, spice mix, liquorice (root and extracts), cocoa and cocoa products by high performance liquid chromatography (HPLC) with immunoaffinity column clean-up and fluorescence detection (FLD). This method has been validated in interlaboratory studies via the analysis of both naturally contaminated and spiked samples ranging from 1,0 µg/kg to 84,9 µg/kg for spices (paprika and chili [5], black and white pepper, nutmeg and spice mix [6]), ranging from 7,7 µg/kg to 96,8 µg/kg for liquorice and liquorice products [7] and ranging from 2,1 µg/kg to 26,3 µg/kg for cocoa and cocoa products [6]. For further information on the validation, see Clause 10 and Annex B." |