Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

647125 - ČSN EN 14233 - Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Plasty - Stanovení teploty materiálů a předmětů z plastů na rozhraní plast/potravina během ohřevu v mikrovlnné a konvenční troubě pro volbu příslušné teploty při zkoušení migrace

Název : 647125 - ČSN EN 14233 - Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Plasty - Stanovení teploty materiálů a předmětů z plastů na rozhraní plast/potravina během ohřevu v mikrovlnné a konvenční troubě pro volbu příslušné teploty při zkoušení migrace
Označení normy : ČSN EN 14233
Katalogové číslo : 67747
Třídící znak : 647125
Účinnost : 2003-08-01
Věstník : 2003.07
Strany : 20
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 14233


Tato evropská norma specifikuje metody měření teploty materiálů a předmětů z plastů ve styku s potravinami během mikrovlnného ohřevu a ohřevu v konvenční troubě za účelem volby příslušné teploty při zkoušení migrace. Může se používat pro všechny materiály a předměty z plastů, u kterých mohou potraviny s nimi přicházet do styku za nejhůře předvídatelných podmínek použití, které jsou známy. To zahrnuje dopředu balené potraviny, jako jsou hotová jídla, která se budou ohřívat v obalu a potraviny, které vyžadují určitou předběžnou přípravu, ale které obsahují nádobu na přípravu v obalu, např. buchty v prášku. Tato metoda je vhodná rovněž pro materiály a předměty z plastů používané pro přípravu potravin doma nebo pro komerční přípravu potravin, kde je předmět dodáván jako samostatná položka, tj. neobsahující nebo nezahrnující potravinu v místě prodeje.

"

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.