Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

514070 - ČSN EN 1678+A1 - Potravinářské stroje - Stroje na krájení zeleniny - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Název : 514070 - ČSN EN 1678+A1 - Potravinářské stroje - Stroje na krájení zeleniny - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Označení normy : ČSN EN 1678+A1
Katalogové číslo : 87343
Třídící znak : 514070
Účinnost : 2011-01-01
Věstník : 2010.12
Strany : 48
Cena :438.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 438.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 1678+A1


Tato evropská norma stanoví bezpečnostní a hygienické požadavky na provedení a výrobu strojů na krájení zeleniny, které jsou mobilní a mají maximální jmenovitý výkon menší než 3 kW. Tato evropská norma se vztahuje na stroje určené pro krájení, drcení, řezání na kostičky, okrajování a strouhání potravinářských produktů, ve kterých produkt prochází strojem. Tyto stroje jsou stroje s pevnou komorou a rotujícím nožem nebo krájecím diskem, s rotačním bubnem a pevnými noži nebo stroje s vodorovným vratným pohybem (hlavně používané na plátkování brambor).

Tato evropská norma se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se strojů na krájení zeleniny, když jsou používány, jak je určeno a za podmínek předpokládaných výrobcem. Tato evropská norma se vztahuje na nebezpečí, která mohou nastat během uvedení do provozu, činnosti, čištění, odstraňování ucpaných potravin, plnění a výměny nástrojů, údržby a ukončení provozu stroje."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.