Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

467056 - ČSN EN 17049 - Krmiva: Metody vzorkování a analýz - Identifikace tylosinu, spiramycinu, virginiamycinu, carbadoxu a olachindoxu při jejich poddávkování v krmných směsích - Konfirmační analýza metodou LC-MS

Název : 467056 - ČSN EN 17049 - Krmiva: Metody vzorkování a analýz - Identifikace tylosinu, spiramycinu, virginiamycinu, carbadoxu a olachindoxu při jejich poddávkování v krmných směsích - Konfirmační analýza metodou LC-MS
Označení normy : ČSN EN 17049
Katalogové číslo : 504949
Třídící znak : 467056
Účinnost : 2018-09-01
Věstník : 2018.08
Strany : 36
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :340.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 340.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 17049

This European Standard specifies a high performance liquid chromatography - mass spectrometry (LC-MS/MS) method for the identification of tylosin, spiramycin, virginiamycin, carbadox and olaquindox in animal feeds.
The method is suitable for the identification of low concentrations of tylosin, spiramycin, virginiamycin, carbadox and olaquindox in compound animal feeds. A limit of identification of 1 mg/kg for tylosin, spiramycin and virginiamycin, 4 mg/kg for carbadox and 3 mg/kg for olaquindox should be obtained by using the described method. The method was fully validated during a collaborative study (see Annex A).
Since tylosin, spiramycin and virginiamycin are fermentation products consisting of a mixture of several closely related compounds, the analysis is based on detection and identification of the most abundant constituents. For tylosin the marker is tylosin A, for spiramycin the marker is spiramycin I and II and for virginiamycin the marker is virginiamycin M1 and S1. The other isomers and forms can be readily detected with the same method but adjustment of the MS parameters according to the molecular mass of precursor and product ions need to be made. Carbadox and olaquindox are analysed as such."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.